Wat wij het beste doen

Als je meer over ons wilt weten, dan ben je hier op de juiste plek! Lees verder om erachter te komen wie wij zijn en wat wij doen.

Dynamische shots

Door slim gebruik te maken van beweging, focusverlegging, slow-motion en verschillende composities leveren wij altijd dynamische beelden.

Drone Beelden

Love is in the air! Met onze drones geven wij de speciale dag een bijzondere invalshoek. Beelden vanuit de lucht geven een spectaculair gevoel en maken de video nog specialer.

Cinematische montage

Jullie dag is magisch. Aan ons de taak om dit terug te laten komen in de montage! Het verhaal komt tot leven en het tempo wordt bepaald. Beeld en geluid vormen een harmonie om zo jullie liefdesverhaal vast te leggen.

Word verliefd op onze eigenschappen

Top kwaliteit

Met de beste apparatuur garanderen wij altijd topkwaliteit. We blijven continu investeren en vernieuwen met als doel onze producties keer op keer te verbeteren.

Gemotiveerd

Iedere productie is uniek en vraagt om een verschillende aanpak. Niets is te gek! We verleggen graag onze grenzen om jullie dag zo goed mogelijk vast te leggen!

Kritisch

Wij zijn erg streng voor onszelf. Met een oog voor elk detail kijken wij elk shot stuk voor stuk na. We zijn pas tevreden als de verwachtingen zijn overtroffen.

Onopvallend

Naast de momenten waarop interactie met het bruidspaar en gasten écht nodig is, zijn we vrijwel onzichtbaar. Alles wat we moeten weten, bespreken we vooraf en niet op de dag zelf. Hierdoor is het voor ons mogelijk om op de achtergrond te blijven en volledig zelfstandig te opereren.

Meedenkend

Tijdens het kennismakingsgesprek maken we niet alleen kennis met het bruidspaar. We maken ook kennis met jullie verhaal. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Waar was dit? Allemaal informatie die wij nodig hebben om jullie trouwvideo net dat beetje extra te geven.

Gepassioneerd

Passie voor film is onze drijfveer. Het creëren van film is wat we altijd willen en blijven doen. En er is niets mooiers dan dat. Op jullie video na dan natuurlijk!

Pakketten

Wij hanteren pakketten. Hierdoor is er altijd duidelijkheid over de verwachting . Van het aankleedmoment tot en met het begin van het feest zijn wij aanwezig. Dit staat gelijk aan ongeveer 14 uur!

Close Menu